Curtea Veche Publishing și Diverta Lipscani vă invită miercuri, 10 aprilie, de la ora 18:30, să intraţi într-o discuţie cu Laura Cosoi despre ce înseamnă fericirea, alimentaţia echilibrată și împlinirea de sine. „Forma gustului. Reţete din interior spre exterior” este noua sa carte care îmbina reţete uşor de preparat, ce conţin ingrediente alese cu grija, cu un joc al formelor și o călătorie a descoperirii de sine prin fotografii realizate de Alex Gălmeanu. Evenimentul include o sesiune de autografe cu autoarea și va avea loc în noul magazin Diverta Lipscani (Str. Lipscani nr. 30-34).

„Forma gustului” este o carte concepută pentru a transforma hrana într-o celebrare a bucuriei de a trăi, dar și de a respecta nevoile organismului și de a-l fortifica. Cu o introducere de 30 de pagini în care autoarea rememorează câteva episoade care i-au îmbunătăţit relaţia cu hrana și au ajutat-o să-şi croiască drumul către descoperirea de sine, Laura Cosoi îşi propune să dea o noua dimensiune meselor, care să reflecte concepţiile, experientele și stilul său de viaţă. Introducerea este completata de fotografii alb-negru realizate de Alex Gălmeanu. Optzeci de reţete care acoperă toate momentele culinare (salate, supe, feluri principale, deserturi și băuturi), rapide și uşor de preparat (nu mai mult de 30 de minute), ce conţin ingrediente selecţionate cu mare grija: puțin sau deloc procesate, fără aditivi, echilibrate nutritiv și caloric.

„Mai mult decât o carte de bucate, am scris o mărturisire: mă dezvălui printre secretele care fac din hrană un ingredient al schimbării profunde. Inspiră-te din drumul lung pe care l-am străbătut în căutarea celei care sunt astăzi, ca să afli cum iţi poţi modela și tu forma gustului: cultiva echilibrul și prezența conştientă înainte ca problemele emoţionale să ajungă în farfurie, gustă din bucuriile recunoştinţei și nu uita, din când in când, să îţi inviţi sufletul la cină”, spune Laura Cosoi.

Prima sa carte de gătit, „Ramai la masa?”, apăruta tot la Curtea Veche Publishing, a fost bestseller la categoria culinară și a caștigat premiul Gourmand World Cookbook Awards 2014: Best TV Chef Book – Europe.

„Forma gustului. Reţete din interior spre exterior” de Laura Cosoi va putea fi achiziţionată cu autograf la eveniment și este deja disponibilă pe curteaveche.ro și în librarii.

Partener: Diverta Lipscani

Partener monitorizare presă: Klarmedia