Marți, 30 ianuarie 2018, Endava organizează conferința Endava Inspire | Motivation Spectrum, de la ora 17:30 la Cinema Florin Piersic din Cluj.

Printre subiectele dezbătute se vor număra: impactul lecturii asupra vieții noastre, cum să facem față stresului, cum să rezolvăm problemele păstrând o notă pozitivă. De asemenea, va fi analizat modul în care luăm decizii și cum putem să ajungem mai aproape de ceea ce ne dorim.

Iren Arsene, directoarea editurii Curtea Veche Publishing, va fi special-guest și va vorbi despre importanța lecturii, modul în care cărțile schimbă vieți. Veți avea ocazia să descoperiți împreună cheia spre succes, în funcție de scopurile pe care le aveți.

Va fi prezent și Dragoș Bucurenci, care va avea o sesiune de autografe în intervalul 17:30-18:00. „Despre curajul de a ne lăsa văzuți” este o provocare de a descoperi cine este el cu adevărat și cum gândește. Cartea este o pledoarie pentru vulnerabilitate, exemplificată prin mai multe exerciții de auto-dezvăluire. Dragoș va vorbi despre stress management, gestionarea emoțiilor și folosirea lor în rezolvarea problemelor.

Program

17:30 – 18:00 Welcoming & Registration
Dragos Bucurenci + sesiune de autografe
Alin Useriu
Special Guest – Iren Arsene (Curtea Veche Publishing)
Pauză
Mircea Miclea
Tibi Useriu
Networking

Mai multe detalii aici și aici.

Credit foto: Barna Nemethi