Suntem bucuroși să vă anunțăm că proiectul “Cartea curajului”, în care sunt adunate 10 povestiri alese prin aplicația Culegătorii de Curaj, a câștigat premiul II la categoria Campanii CSR în Social Media, în cadrul Galei Romanian CSR Awards.

Ediția 2017 a competiției Romanian CSR Awards a avut ca scop promovarea în cadrul opiniei publice și valorificarea proiectelor, produselor si campaniilor de CSR ale companiilor din România, implementate pe parcursul anului 2016.

“Cartea curajului” Adina Rosetti și ilustrat de Alexia Udriște este dedicată copiilor care vor să descopere dovezile de adevărat curaj în lucrurile mărunte. Oricine trebuie și poate fi curajos, chiar și atunci când e nevoie să suporte o simplă injecție, să-și ajute un prieten sau când ia o decizie, ca să-și urmeze pasiunea. Adina Rosetti v-a pregătit 10 povestioare cu tâlc, inspirate din întâmplări adevărate în care au fost implicați oameni mari, iar Alexia Udriște a avut grijă ca aceste povestioare să fie și mai intersante datorită ilustrațiilor absolut minunate. Voi doar trebuie să porniți alături de cele 10 personaje, pe care sigur le veți îndrăgi, într-o fabuloasă călătorie.

Proiect inițiat și sprijinit de Piraeus Bank

Mulțumim Piraeus Bank și Rogalski Damaschin!