Dragoș Bucurenci va fi prezent la Cluj-Napoca miercuri, 15 martie 2017, în cadrul Conferinței de Leadership Feminin  The Woman, ca moderator al evenimentului. În cadrul acestei conferințe, va avea loc și o sesiune de autografe în jurul volumului său,  “Despre curajul de a ne lăsa văzuți” (Curtea Veche Publishing, 2016). Sesiunea de autografe va avea loc începând cu ora 18.10 la Grand Hotel Italia. Detalii despre cum puteți participa la conferința The Woman puteți găsi aici.

Credit foto: Ovidiu Moisin

„Despre curajul de a ne lăsa văzuți” este o provocare de a descoperi cine este și ce gândește Dragoș Bucurenci, cel din spatele imaginii publice pe care și-a creat-o cu proiectele, aparițiile media și cursurile pe care le ține. Multe dintre textele cuprinse în carte s-au născut în paginile Elle, Esquire, The One sau pe scena conferințelor TEDx, dar cartea este rezultatul unui proces de distilare care a durat aproape un an. Autorul a făcut o selecție atentă, a rescris și a dezvoltat textele vechi și a adăugat altele noi. Rezultatul este o pledoarie pentru vulnerabilitate, exemplificată prin mai multe exerciții de auto-dezvăluire.

The Woman este conferință de leadership feminin care a început în 2012 din nevoia de a educa și încuraja femeile în dezvoltarea lor personală și profesională. Ediția din acest an se desfășoară sub tematica “Educatia, puterea de a schimba lumea”. Printre invitați se numără Ana-Maria Brânză (Cea mai bună spadasină din lume), Sînziana Maioreanu (CEO Aegon), Mihaela Călușer (General Manager Wens Travel), Stela Toderașcu (Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania&Moldova), Karina Ochiș (KO by Karina Ochiș), dar și speakeri internaționali precum Ella Bjorns (Educator&Speaker), Eleanor Tabi Haller-Jordan (Președinte&CEO The Paradigm Forum), Ludwik Sobolewski (CEO Bursa de Valori) sau Melissa Sterry (Fondator Bionic City).