Partenerii nostri de la Biz v-au pregătit o surpriză!

Astfel, ei vor oferi comunității Curtea Veche Publishing un voucher de 20% discount din taxa de participare la una din conferințele integrate în cadrul Zilelor Biz, cel mai puternic eveniment business-to-business din România. Este vorba de ziua dedicată CSR-ului, despre care puteți afla mai multe aici. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul de ofertă de mai jos în formularul de pe site-ul evenimentului.

Narativ [2016] - newsletter cs5

Printre invitații la eveniment, se numără: Leslie Hawke (Co-Founder, OvidiuRo), Gabriel Solomon (Co-Initiator Galatom.ro), Mirela Nemțanu (Director Executiv HOSPICE Casa Speranței) sau Ciprian Stănescu (Corporate Affairs Director, Istitutul Aspen România)

Evenimentul Zilele Biz împlinește în acest an 15 ani de la lansare. Conferința este un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR, Media & Marketing.
Tema ediției din acest, “I SHOULDN`T BE ALIVE”, își propune să prezinte cum au reușit oamenii de afaceri din România să supraviețuiască și să facă performanță.

Audiența conferinței este specializată pe fiecare zi, reunind peste 1000 de manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, ONG-uri și reprezentanți media.

Detalii despre program, speakeri și înscrieri găsiti pe www.zilelebiz.ro .