Esther Perel, psiholog și psihoterapeut de renume international, este recunoscută ca fiind una dintre cele mai originale și pătrunzătoare voci ale lumii atunci când vine vorba despre viața de cuplu. Pe 4 iunie, Curtea Veche Publishing are plăcerea de a vă invita la lansarea cărții Inteligența eroticăde Esther Perel, ce va avea loc în cadrul conferinței Umbrele Intimității, organizată de Pagina de Psihologie în parteneriat cu Otilia Mantelers și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie.

Problemele care pot apărea în cadrul vieţii sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariţia acesteia, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate. Autoarea, terapeut cu experienţă în psihologia cuplurilor, ne atrage atenţia că dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea și că viaţa sexuală este mult mai complexă decât credem.

Banner plasma_Inteligenta erotica-plasma 3

„Inteligenţa erotică aspiră să vă angajeze într‑o discuţie sinceră, clară și provocatoare. Vă încurajează să aveţi curiozităţi, să spuneţi ceea ce este de nerostit și să nu vă temeţi să puneţi sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă. Lăsând ușile deschise spre viaţa erotică și viaţa de familie, vă invit să punem accent pe sex.“ (Esther Perel)

Esther Perel este una din cele mai apreciate voci feminine atunci când vorbim despre viața de cuplu și intimitate. Stilul autoarei i-a adus succes pe plan mondial, iar acum aveți ocazia să o întâlniți personal pe cea care a schimbat percepția asupra vieții de cuplu. Autoarea activează ca terapeut de cuplu şi de familie care se dedică, de peste treizeci de ani, ajutorării şi salvării cuplurilor ce se confruntă cu o mulţime de probleme în viaţa intimă şi care nu mai cunosc pasiunea. Ca terapeut certificat de mai multe organizaţii de specialitate şi, totodată, ca membră a American Family Therapy Academy şi a Society for Sex Therapy and Research, îndrumă atent o mulţime de cupluri heterosexuale, homosexuale, bisexuale, interrasiale etc.

Lansarea de carte va avea loc pentru publicul prezent la conferința din Club Bamboo între orele 12:30 și 13:00. La sfârșitul lansării, Esther Perel va acorda și o sesiune de autografe. Evenimentul va avea loc la Club Bamboo.

Cartea este disponibilă pentru comandă și în magazinul online al editurii, http://www.curteaveche.ro/.