Vă invităm cu drag la Iași pe  20 mai, pentru a sărbători Food Revolution Day!

Acest eveniment se desfășoară anual, fiind un proiect conceput de Jamie Oliver, care își propune educarea publicului pentru adopta o alimentație sănătoasă.

Pe 20 mai, începând cu ora 2 PM, ambasadorii Food Revolution Day vor sărbători acest eveniment în parcul casei Pogor din Iași, unde vor organiza o serie de ateliere de educație gastronomică pentru copii și adulți. In total vor fi 5 ateliere unde se vor gati rețete propuse de Jamie Oliver.

Cei mici vor găti alături de ambasadorii Food Revolution Day Iași preparate precum salata Tabouleh, paste de dovlecel, bruschette cu pesto, salată de primavară și un desert, toate inspirate de Jamie Olivier. Rețetele vor fi gătite cu ingrediente românesti de sezon, de la producatori locali care sprijină și în acest an evenimentul.

Sursă foto: www.tophospitality.ro

Sursă foto: www.tophospitality.ro

Adulții au ocazia de a participa la un atelier de educație gastronomică, vor primi păreri avizate legate de nutriție și vor face degustări de preparate si produse locale.

Food Revolution Day este ziua în care se sărbătoreste un proiect global unic de educație și implicare condus de Jamie Oliver, adresat copiilor, adulților, companiilor, școlilor, restaurantelor, școlilor de gatit, chefilor, nutriționistilor, doctorilor, platformelor educaționale sau simplilor foodies de zi cu zi. Oricine este invitat sa organizeze un eveniment- fie și o simplă cina cu prietenii.

Food Revolution Day a fost organizat prima oară in 2012, pe 19 MAI, de healthy food junkies din peste 62 de țari voluntare, printre care România, Brazilia, Australia, Japonia, Canada, UK, Mexic si Qatar. Sărbătoarea a prilejuit peste 1000 de evenimente locale și dinner parties. Si România a fost pe hartă, cu 7 dintre ele!

Persoana de contact:
Ambsador Jamie Olivier
Dana Burlacu Visternicu
Phone: 0744883918
E-mail: brlc_dana@yahoo.com
Website: http://www.foodrevolutionday.com/