Admiratorii celebrului Doctor Oz îl pot întâlni pe acesta miercuri, 25 mai 2016, la Sala Palatului, unde va vorbi despre ce trebuie să faci ca să ai o sănătate de fier, despre cum să fii mereu în formă sau despre cum să previi diferite boli.

Doctor Oz este cunoscut nu doar pentru performanțele unice atinse în medicină, ci si pentru emisiunile de televiziune ce au doborât recorduri în materie de rating. Time Magazine l-a numit pe Dr. Oz unul dintre cele mai influente 100 de persoane din lume, iar Esquire Magazine l-a inclus în topul celor mai influenți 75 de oameni în secolul XXI. dr oz Biletele pentru conferința din 25 mai pot fi achiziționate de pe www.droz.ro, eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro și în rețeaua acestora de distribuție.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici: http://bit.ly/1QnImNk

De asemenea, Dr Oz este cunoscut pentru seria de volume „YOU”, iar cărțile sale oferă numeroase sfaturi despre cum să îți păstrezi o viață de calitate. Volumele sunt disponibile și pe site-ul nostru, cea mai recentă carte fiind: Tu. În așteptarea unui bebeluș. Alte volume apărute la Curtea Veche Publishing sunt: Tu. Ghid de funcționare și Tu. Rămâi tânăr.