Vă invităm vineri, 15 aprilie, începând cu ora 19:30, la lansarea volumului „Tocăniță pentru suflet” de dr. Mihaela Bilic, unde ne propunem să tocăm fin și să strângem laolaltă tot ceea ce înseamnă nutriție, prejudecăți și informații despre mâncare. Ne întâlnim la Seneca AntiCafe (Strada Arhitect Ion Mincu, nr. 1, București).

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Înregistrarea participanților se face la adresa evenimente@curteaveche.ro.

Noul volum al dr. Mihaela Bilic, “Tocăniță pentru suflet”, este un amestec delicios de sfaturi și mici secrete de nutriție și gastronomie menit să aducă o perspectivă complexă asupra aspectelor pe care le ocupă mâncarea în viața noastră. Volumul reprezintă o colecție de texte care susțin moderația, o atitudine echilibrată și o relație pozitivă cu mâncarea.

KIT MEDIA COMANDA BILIC_seneca-05

Absolventă a Facultații de Medicină din București, dr. Mihaela Bilic este de 15 ani medicul nutriționist care vrea să aducă din nou bucuria și plăcerea pe mesele românilor. Autoarea unor cărți de succes vândute în mii de exemplare („Silueta dincolo de mituri”, „Trăiesc, deci mă abțin”, „Sănătatea are gust”) și promotor al multor campanii de educație nutrițională, Mihaela Bilic și-a propus să le redea oamenilor încrederea în mâncare, să arate că sănătatea are gust. Prin intermediul numeroaselor emisiuni TV la care a fost invitată, dar și în cadrul conferințelor și seminariilor pentru publicul larg, sfaturile și recomandările ei au ajuns în multe case și au ajutat mulți români. De pe poziția de medic primar diabet și boli de nutriție la care s-a adăugat un masterat de psihonutriție la Paris, Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten și din alimentația sănătoasă și echilibrată, un stil de viață!

Cartea este disponibilă pe site-ul editurii http://www.curteaveche.ro/ și în librăriile din țară.