Roz Townsend este renumită, pe plan internațional, ca trainer, oratoare și autoare. În România, Curtea Veche Publishing a publicat volumul “Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare. Idei simple pentru prezentări de succes” (2009).

Roz Townsend

Roz Townsend

 

Bună tuturor!

Mă întreb câți cititori au planuri pentru noul an cu privire la a petrece mai mult timp cu cei dragi?

„Iubește-te pe tine însuți ca să îi poți iubi pe alții.” Prima oară am auzit acest comentariu cu aproximativ 30 de ani în urmă și am fost perfect de acord. Dar până acum vreo 2 ani nu am realizat că nu îl și respect. Atunci când te accepți în totalitate și te iubești poți dezvolta relații minunate cu ceilalți. Relații adevărate, de iubire în care există respect mutual pe parcursul întregii vieți.

În lumea noastră în continuă schimbare oamenii pe care îi iubim pot fi singurii oameni constanți din viața noastră. Pe cine iubim și cum iubim pot fi două dintre puținele lucruri asupra cărora avem ceva control. Probabil ați auzit toții diferite povești despre oameni pe patul de moarte și ultimele lor cuvinte. Mulți spun că și-ar fi dorit să iubească mai mult și să petreacă mai puțin timp muncind. Ultimele cuvinte ale tatălui meu înainte să moară au fost: „Mi-aș fi dorit să fiu un tată mai bun”. Până la urmă, calitatea vieții noastre depinde de calitatea relațiilor pe care le avem.

Dacă relațiile cu cei pe care îi iubești sunt o prioritate pentru tine, ce vei face în privința asta? Pentru că fără fapte intenția este doar un vis frumos.

Roz Townsend