Marți, 17 noiembrie 2015, a avut loc prima dezbatere din seria Întâlnirilor Outliers, eveniment organizat de Curtea Veche Publishing și Paginademedia.ro.Connected @carturestiverona (89)

Discuția a pornit de la volumul „Connected.Puterea surprinzătoare a rețelelor sociale și felul în care ne modelează viața” de dr. Christakis și dr. Fowler.

Connected @carturestiverona (33)

Evenimentul a avut loc în pergola din Grădina Verona, unde  Petrișor Obae (editor, Paginademedia.ro) și invitații săi – Cătălin Dobre (Executive Creative Director la BV McCann Erickson România), Alexandru Negrea (consultant în social media, General Manager la Social Smarts) şi Sorin Psatta (Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România) – au discutat impactul pe care îl au rețelele sociale, offline și online, în viața fiecăruia dintre noi.

Connected @carturestiverona (67)

Alexandru Negrea

Connected @carturestiverona (55)

Sorin Psatta

Connected @carturestiverona (41)

Cătălin Dobre

Connected @carturestiverona (40)

Petrișor Obae

 

Connected @carturestiverona (30)

Miruna Meiroșu și Petrișor Obae

Am descoperit, alături de specialiști, cum reţelele sociale ne influiențează existența mai mult decât am putea crede. Petrișor Obae, Sorin Psatta, Alexandru Negrea și Cătălin Dobre au atras atenția și asupra efectelor psihologice, negative sau pozitive, ale rețelelor online.

Connected @carturestiverona (44)

Iren Arsene

Exemplele din experiența personală, argumentele pertinente și umorul vorbitorilor au animat atmosfera și ne-au arătat care este adevărata putere a rețelelor sociale atât în lumea concretă, cât și în cea virtuală.Connected @carturestiverona (98)

Partenerii evenimentului: Cărturești, ROCK FM și Sloop.

Foto credit: Alina Ion – Lilebuba Photography

Connected @carturestiverona (92)