Între 29 octombrie și 2 noiembrie, vă așteptăm la o nouă ediție a celui mai important târg de carte cu discount, Kilipirim. De data aceasta, târgul se va desfășura în alt spațiu decât cel obișnuit, așa că vă așteptăm la etajul 2 al Magazinului Unirea (Aripa Călărași).

La această ediție, am pregătit 550 de titluri la prețuri speciale, peste jumătate dintre acestea având prețuri cu 60-80% mai mici decât în librării. Ne-am propus să vă întâmpinăm cu surprize, așa că multe dintre cărți vor putea fi achiziționate cu un preț chiar sub 10 lei.

Ca de fiecare dată, Cititorii de Curtea Veche sunt așteptați cu drag la standul editurii cu cele mai bune prețuri ale anului la unele dintre cele mai apreciate volume de literatură contemporană, dezvoltare personală și profesională, volume de istorie și sociologie, cărți de nutriție și gastronomie, cărți pentru copii și multe altele. Câteva dintre titlurile de care se vor bucura vizitatorii standului Curtea Veche Publishing sunt “Acasă la Jamie” de Jamie Oliver (de la 88 la 25 lei), “Totemul lupului” de Jiang Rong (de la 45 la 12 lei), “Comunicarea cu oamenii dificili” (de la 24 la 8 lei),  “Biblia sănătății femeii” (reducere de la 53 la 20 lei).

Vă așteptăm cu drag!

kilipirim