Curtea Veche Publishing vă invită la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2014, la o dublă lansare de carte regală, în prezența ASR Principele Nicolae al României. Sâmbătă, 31 mai 2014, la ora 16.30, va avea loc lansarea volumelor “Jurnal Regal” de Ioan Luca Vlad și  “Drumul spre casă” de ASR Principele Nicolae al României și Filip Lucian Iorga.

Alături de ASR Principele Nicolae al României vor lua cuvântul: Iren Arsene (Director, Curtea Veche Publishing), Filip-Lucian Iorga și Ioan Luca Vlad. Evenimentul va avea loc la standul editurii din Pavilionul C2 Romexpo București (Blvd. Mărăști 65-67), la standul editurii. Intrarea este liberă și include și o sesiune de autografe.

 

Jurnal Regal” de Ioan Luca Vlad relatează activităţile publice ale Familiei Regale a României, precum şi impactul lor social, economic, politic, cultural şi diplomatic pentru perioada 10 Mai 2013 – 10 Mai 2014 în relatarea amănunțită a autorului Ioan-Luca Vlad, consilier privat onorific al Familiei Regale a României. Cititorii îi vor descoperi pe toţi cei alături de care Familia Regală şi-a dus la îndeplinire misiunea: recunoaşterea valorii în toate domeniile, promovarea imaginii şi a potenţialului României în ţară şi peste hotare, punerea în valoare a patrimoniului cultural şi istoric al poporului român şi, mai ales, exercitarea rolului fundamental al Coroanei ca simbol al demnităţii Statului Român. Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro și în toate librăriile din țară la prețul de 40 lei.

“Drumul spre casă. Filip-Lucian Iorga în dialog cu Principele Nicolae al României” vine în sprijinul tinerilor, și nu numai, drept model de eleganță și implicare în societate. Cititorii vor descoperi nu doar faptul că ASR Principele Nicolae se implică în acțiuni umanitare, ecologice și educative, dar și aspecte din viața sa de zi cu zi, povești pline de tâlc din expediții și întâmplări ce arată pasiunea pentru sporturile extreme. Lansarea din cadrul Bookfest 2014 se înscrie în turneul național de promovare a apariției editoriale, după București, Târgu-Mureș, Sibiu, Alba-Iulia, Cluj, Pitești și Constanța. Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro și în toate librăriile din țară la prețul de 31 lei.

Afis_Bookfest_Carti_regale