eveniment 24

Daca iti plac evenimentele de dezvoltare personala cu siguranta o sa apreciezi recomandarea noastra.

Asa cum te-am obisnuit de ceva vreme, Curtea Veche aduce in viata ta, doar acele publicatii si evenimente care pot contribui
semnificativ dezvoltarii tale personale.

De data aceasta, avem placerea sa-ti dam intalnire (pentru ca vom fi si noi prezenti) la un eveniment inedit de coaching.

Acesta se numeste Cred. Simt. Actionez ! - Calatoria spre Succes si Fericire si se desfasoara in 10 orase
din Romania.
http://credsimtactionez.ro/?utm_source=curteaveche&utm_medium=email&utm_campaign=event

Cine il sustine ?
Loredana Latis, coach recunoscut international (unul dintre cei mai buni si scumpi coachi din Romania), a lucrat cu mai mult de 1100 de persoane în mod direct pentru a obţine ce şi-au propus, indiferent ca a fost vorba de a obtine mai multi bani, fericire sau depasirea unor obstacole majore.

Ce trebuie sa stii despre Loredana:
a pornit de la zero dintr-o familie cu multe greutati, a invatat pe propria piele cum sa te vindeci de o boala grea, sa-ti construiesti o afacere si un stil de viata abundent.. sustine anual numeroase grupuri de coaching unde invata si alte persoane sa-si descopere potentialul si sa atraga abundenta

CCe ai zice dacă în acest eveniment vei lăsa în urmă orice blocaj care te ţine în loc şi vei descoperi "o metoda aproape secreta" 
prin care poti obtine rapid tot ceea ce iti doresti? Ce ai zice dacă în acest eveniment e mai mult vorba despre tine 
şi mai puţin despre mine, gazda care ţi-a lansat invitaţia ? 
 
 
Institutul pentru Fericire , impreuna cu autoarea si coach-ul de renume international Loredana Latis au lansat turneul national 
de dezvoltare personala care incepe in data de 24 mai la Bucuresti. Acest turneu este in primul rand pentru persoanele care isi doresc mai mult de la viata. 
 
Detalii complete aici: http://credsimtactionez.ro/ 
 
Turneul cuprinde 10 evenimente in marile orase din Romania si are ca scop impartasirea metodei prin care putini oameni traiesc cu 
adevarat fericiti, in timp ce majoritatea se chinuie in continuare sa-si realizeze visurile. 
 
Aceasta metoda, intitulata Metoda Diamantului se bazeaza pe faptul ca nu obiectivele pe care ni le propunem 
ne transforma viata, ci forta emotiilor din spatele acestor obiective. 
 
Cunoscuta in popor drept Gandire Pozitiva, Atitudine de Lider sau Lege a Atractiei, autoarea ne invita sa testam practic metoda 
prin care ne aliniem visurile si scopurile pe care ni le propunem cu gandurile pe care le avem in legatura cu aceste visuri si mai ales cu emotiile din spatele acestor visuri. 
 
Loredana ne mai impartaseste ca atunci cand esti aliniată cu valorile, gândurile, emoţiile şi acţiunile tale, devii o forţă a schimbării… practic te poţi schimba pe tine şi lumea din jurul tău pentru a obţine ceea ce îţi doreşti cu adevărat. 
 
Rezultatul: Nu mai mergi cu frana de mana trasa si accelerezi drumul catre succesul tau personal.(indiferent ca iti doresti mai multi bani, o relatie armonioasa sau o sanatate de fier) 
 
O alta idee pe care autoarea a adus-o in discutie este ca atunci când ai starea potrivită poţi să faci orice. 
Când NU ai starea potrivită, nu poţi să faci nimic din lucrurile pe care ţi le-ai propus. 
Pentru mai multe detalii sau pentru inscrieri iti recomandam sa mergi direct pe pagina evenimentului accesand linkul de mai jos:
http://credsimtactionez.ro/

Iti dorim o zi buna !