Curtea Veche Publishing este partener al Târgului de dulcegării Sweet Days, care se va desfășura între 30 mai și 1 iunie la Hotel Continental!

Concurs Sweet Days

În inima orașului, fiecare dintre noi va avea ocazia să se mai întoarcă încă o dată la amintirile dulci din copilărie, la senzația de cald, praf și joacă. Vrem să trăiești alături de noi basmul copilului îndrăgostit de viață, soare și dulce. Vrem să te cunoaștem, așa că dorim să ne spui povestea celei mai frumoase amintiri pe care o ai din acea perioadă.

Suntem siguri că ai cele mai amuzante lucruri de povestit, tocmai din acest motiv te vom transforma în eroul celor 3 zile de la Conti! Tot ce trebuie să faci este să îți exersezi memoria, să alegi cea mai bună amintire, să o scrii cu multă poftă de dulce și să ne trimiți întreaga poveste pe adresa concurs@sweetdays.ro, până în data de 20 aprilie. O să îți publicăm povestea aici, pe site, la secțiunea Concurs, iar tu trebuie doar să te asiguri că vei primi cel mai mare număr de like-uri. Juriul format dintr-un delegat al echipei Sweet Days, BonBon Candy și Curtea Veche, va contribui la decizie într-o proporție de 50%.

Nu știm alții cum sunt, dar noi când ne gândim la copilărie, ne amintim cât de tare ne plăcea să fim recompensați. Pentru cea mai bună poveste vei fi premiat cu un pachet delicios de la BobBon Candy, cărți de la Curtea Veche prin care să îți întreții aroma temperamentului, iar pe lângă surprizele de la Târg pe care echipa Sweet Days ți le pregătește, noi te vom face eroul basmului urban țesut în centrul orșului.

Așadar, te lăsăm să îți scrii povestea, iar noi, fără a face prea mari excese de dulcegării până în data de 30 mai (cu mici excepții, desigur!) continuăm seria concursurilor și a suprizelor pe care Sweet Days ți le pregătește.

Devino parte din poveste, fii tu eroul celor 3 zile de basm de la Conti!