badge The Woman 2014

THE WOMAN ESTE PRIMA CONFERINŢĂ REGIONALĂ DEDICATĂ BUSINESSULUI FEMININ!

Ediţia a treia – 7 Martie 2014

Cu fiecare ediţie, The Woman – Conferinţa de business feminin, oferă participanţilor oportunitatea de a afla poveştile de succes ale unora dintre cele mai puternice femei din mediul de business românesc. Anul acesta, evenimentul revine cu formatul deosebit cu care şi-a făcut debutul în 2012, oferind paneluri de debate în care invitatele răspund la întrebări, confruntându-şi propriile experienţe.

De ce la Cluj?

Pentru că aici s-a dezvoltat o comunitate puternică de femei de afaceri, pentru că tot mai multe femei ocupă poziţii de management în cadrul companiilor şi pentru că tot mai multe startup-uri au în spate femei puternice care decid să se implice în mediul antreprenorial autohton.

Speakeri

Toate cele zece femei invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează.

Temele abordate sunt următoarele:

– Femei in business: atuuri şi dezavantaje;
– Antreprenoriat feminin – poveşti de succes;
– Lumea bărbaţilor prin ochii unei femei;
– Leadership feminin;
– Strategii pentru echilibru între carieră şi familie;
– Despre pasiunea în muncă;

Studiu HART despre leadership feminin

Madalina Balan de la Hart vine la aceasta editie sa ne prezinte un studiu interesant despre diversitatea de gen in leadership-ul romanesc.

Detalii despre studiu

Participanţi

Peste 300 de femei de afaceri, CEO şi femei în poziţii de management în cadrul unor companii, freelancerii, jurnaliști şi bloggeri participă în cadrul evenimentului. Accesul bărbaților  este permis, ba chiar încurajat.

Cum mă înscriu?

Intră la secțiunea înscrieri și alege unul din cele două pachete de participare.  De îndată ce primim formularul te vom contacta pentru confirmare.