Veste bună pentru Cititorii de Curtea Veche: începând de astăzi, 12 februarie 2014, puteți găsi colecţia „Cărţile copilărei” la toate chioşcurile de ziare din ţară, alături de „Evenimentul zilei”! Primul volum din colecție, „Mituri ale Greciei Antice. Repovestire după miturile clasice,  va fi disponibil la doar 9,99 lei, alături de ziar.

„Evenimentul zilei” a decis să susțină programul naţional de lectură inițiat de Curtea Veche Publishing și astfel, din două în două săptămâni, veți putea găsi la chioşcuri repovestiri ale unor cărți consacrate din literatura universală, realizate de pedagogi  şi psihologi pentru a se adresa nivelului de înțelegere al copiilor cu vârste cuprinse între 8  şi 14 ani.

230x155 (3)

Alături de „Evenimentul zilei” vor mai fi disponibile în curând următoarele repovestiri:

 

Mituri ale Greciei Antice. Repovestire după miturile clasice. Ediţia a II-aColecția „Cărțile copilăriei a fost lansată în anul 2012 și este prima serie de cărți care stă la baza unui program național de lectură. Dacă în prima parte a anului 2013, programul s-a desfășurat în librăriile din întreaga țară prin atelierele de lectură „Clasicii repovestiți”, în anul școlar 2013/2014 editura direcționează mesajul către școli, prin întâlniri cu ASR Principele Radu al României, dar și printr-o campanie socială de donații de carte către copiii din mediile defavorizate.

Mai mult, școlile din întreaga țară vor fi susținute de editură începând din luna februarie 2014 cu materiale practice pentru înființarea Cluburilor de lectură „Cărțile copilăriei”, prin care copiii pot descoperi partea cu adevarat distractivă a lecturii. Mai multe detalii, în curând pe www.curteaveche.ro/cartilecopilariei.

„Mituri ale Greciei Antice”: Vrăjitorii incredibile, acte de eroism, bătălii înfricoşătoare şi blesteme teribile vă vor uimi în aceste mituri greceşti fabuloase, ce vin din timpuri străvechi. Zburaţi alături de Icar, călătoriţi cu Orfeu în lumea de dincolo şi descoperiţi cum transformă Midas totul în aur! De la încercările lui Heracle până la bătălia lui Perseu cu Meduza, aceste povestiri fantastice vă vor ţine cu sufletul la gură.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://youtu.be/KTJ0hQ_UvYU