Cartea de bucate „15-Minute Meals” a lui Jamie Oliver a fost cel mai bine vândut titlu din Marea Britanie în perioada sărbătorilor. Potrivit revistei de specialitate The Bookseller, cartea lui Jamie a fost vândută  în 140.155 de exemplare, dublu față de următoarele titlurile din top. Jamie rămâne astfel în topul preferințelor britanicilor, care au gătit din rețetele sale pentru masa tradițională de Crăciun. 

De asemenea, aplicația pentru Iphone „Jamie Magazine” a fost selectată printre cele mai apreciate aplicații de pe magazinul online App Store.  Jamie Magazine a fost singurul titlu din domeniul culinar ce a apărut pe pagina de pornire, la secțiunea Reviste alături de aplicațiile pentru Vogue, The Economist sau The Sunday Times.  Aplicația, lansată în octombrie 2012, este dedicată abonaților revistei lui Jamie și este disponibilă doar pentru utilizatorii Apple.

Dacă vreți să vă bucurați și voi de rețetele lui Jamie, vă recomandăm cel mai recent volum publicat la Curtea Veche „Gătește în 30 de minute cu Jamie”. Veți descoperi o metodă revoluționară de a găti rapid mâncare bună. Jamie vă învață să pregătiţi o întreagă masă în timpul în care, de obicei, găteaţi un singur fel de mâncare.