În apropierea sărbătorilor de iarnă, Curtea Veche Publishing caută cea mai frumoasă scrisoare de dragoste. Inspiraţi de volumul „Scrisorar” de Mihail Şişkin, vă invităm să ne trimiteţi rândurile voastre. Noi vom răsplăti cel mai frumos mesaj cu o colecţie de cărţi despre dragoste ce se poate transforma într-un dar perfect de Crăciun pentru persoana iubită.

Scrisorile trebuie să se încadreze în 2000 de caractere, pot avea un destinar real sau fictiv şi pot include inclusiv elemente grafice sau pasaje de poezie, în funcţie de imaginaţia fiecăruia.

Aşteptăm scrisorile voastre într-un document de tip Word până pe 15 decembrie pe adresa intern@curteaveche.ro, unde ne puteţi scrie şi pentru detalii. Vă rugăm să menţionaţi în e-mail numele complet şi numărul de telefon la care puteţi fi contactat. Comisia de jurizare a scrisorilor va fi formată din redactorii Curtea Veche Publishing, iar scrisoarea premiată va fi publicată pe blogul editurii (www.curteaveche.ro/blog). Nu vor fi acceptate materiale ce au fost deja publicate.

 

Volumul „Scrisorar” de Mihail Şişkin, recunoscut deja drept unul dintre cei mai buni autori ruși ai momentului, a fost recompensat în 2011 cu cel mai important premiu al literaturii ruse, Marea carte (Bolshaj Kniga) și are toate șansele să rămână un punct de referință în literatura contemporană. Volumul a fost vedeta acestei ediţii a Târgului Gaudeamus, fiind pe primul loc în topul vânzărilor.

Mihail Şişkin, comparat deja cu Cehov şi cu Nabokov, spune povestea de dragoste dintre Sașa și Volodia, posibilă doar prin intermediul schimbului de scrisori pe timp de război. Cartea este de o frumusețe care îți taie răsuflarea și poate primi, fără ezitare, titlul de cea mai frumoasă carte de dragoste a momentului.

Dacă vreţi să exersaţi, vă aşeptăm să compunem scrisori de dragoste în 140 de caractere şi pe Twitter (#scrisorar), iar toţi care vor comanda până pe 25 decembrie volumul „Scrisorar” de pe site-ul www.curteaveche.ro cu intenţia de a-l dărui persoanei iubite vor primi şi un ajutor pentru a-şi scrie mesajele de dragoste.