Curtea Veche Publishing alături de Casa Mărgărit vă invită să participați la noi ateliere de gătit și povestit din seria „20 Mici Bucătari”, în cadrul proiectului Food Revolution România. Luna noiembrie este dedicată unui aliment îndrăgit de copii, laptele, căruia i-am rezervat două rețete gustoase și ușor de pregătit. 

Duminică, 18 noiembrie, de la ora 10.30, cei mici vor pregăti împreună cu Daniela Mișcov, ambasador Food Revolution în România, o reţetă inedită de lapte de pasăre.  Pe 25 noiembrie, tot de la 10.30, e rândul desertului: copii vor găti cremă de zahăr ars.

Sursă foto

La cele 2 ateliere  „20 Mici Bucătari” din noiembrie ne vom reintâlni cu Omi, omida care mănâncă frunze şi legume să se facă mare şi să se transforme în fluture, şi Şori care visează multă brânză, ca să alerge tot mai iute. Ei se vor întâlni cu Pisi, o pisicuţă, care le va dezvălui secretele miraculoase ale laptelui care dă viaţă.

Atelierul este dedicat copiilor între 3 și 5 ani, iar participarea se face pe baza de înscriere la adresa intern@curteaveche.ro. Taxa de participare este de 35 lei/copil şi părinte și include un volum cu rețete de Jamie Oliver. Atelierul durează aproximativ o oră și se desfășoară la Casa Mărgărit (str. Mărgăritarelor nr.7).