Toţi clujenii interesaţi de o alimentaţie sănătoasă au ocazia de a petrecere o seară în compania Mihaelei Bilic pe data de 8 noiembrie, aflând într-un cadru informal cum pot avea o viaţă sănătoasă printr-o alimentaţie echilibrată.

La masă cu Mihaela Bilic va avea loc la Restaurantul BRICKS din Cluj-Napoca, iar participarea la eveniment se face pe bază de rezervare (Pers. de contact Geta Ungurean, 0741095203, contact@getaungurean.ro). Taxa de participare de 250 lei include un meniu BRICKS (antreu, fel principal şi desert), volumul “Sănătatea are gust” de Mihaela Bilic şi posibilitatea de a lua masa cu Mihaela Bilic într-un cadru informal şi de a afla răspunsurile la toate nelămuririle legate de nutriţie.

Mâncarea este una dintre plăcerile de bază ale vieții și așa trebuie să rămână. Doar cunoscând elementele de bază ale nutriției puteţi avea o dietă echilibrată, diversificată și sănătoasă. Aveţi posibilitatea să descoperiţi faptul că sănătatea începe în farfurie și nu este doar gustoasă, ci mai ales accesibilă tuturor, stând la masă cu Mihaela Bilic, cel mai respectat și cunoscut nutriționist român.

Evenimentul este organizat de WOW Group şi Restaurantul BRICKS din Cluj-Napoca.

Parteneri: Curtea Veche Publishing, Desir Chocolate, Crama Oprisor, Vinul.ro, Dress-a-porter, Impress, Gourmanţs, Q Clinic, Gourman’s, Studio La Galleria, Florariile Magnolia, CJ24FUN.