Sâmbătă, 16 iunie, la Librăria Bastilia a avut loc o ediție cu totul specială a Cufărului cu povești. Liana Greavu, Asistenta Personală a Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României, le-a povestit celor mici despre Regina Maria şi despre viaţa de la Casa Regală. A urmat un atelier de teatru și lectură susținut de artistele Daniela Mişcov şi Magda Condurache pornind de la basmul „Insula Șerpilor”, ce face parte din volumul „Poveştile Reginei Maria a României”. Apoi cei mici au descoperit pietre preţioase adevărate (safir, lapis lazuli, agat, diamant, onix), iar atelierul s-a încheiat cu o sesiune de desenat.

Dacă ați ratat întâlnirea de săptămâna trecută, sâmbăta viitoare va avea loc o nouă ediție dedicată volumului „Poveștile Reginei Maria”. Vă așteptăm pe 23 iunie, la Librăria Bastilia, de la aceeași oră, 11.30, taxa de participare fiind 10 lei. Locurile sunt limitate, de aceea toţi cei interesaţi sunt rugaţi să facă o rezervare până vineri, 22 iunie, la ora 17.00, la adresa bastilia[at]librariumgrup[punct]ro sau la numărul de telefon 0752 167 534.

În continuare aveți imagini de la prima ediție a Cufărului cu povești regale.

Liana Greavu alături de cei mici

Liana Greavu și Miruna Meiroșu

Daniela Mișcov

Daniela Mișcov și Magda Condurache alături de David Vânău, un participant tare isteț

Îi felicităm pe toți participanții, care ne-au dat dovadă de inteligență și creativitate. Mai jos sunt câteva dintre desenele lor.