Curtea Veche Publishing este prezentă la cea de a IX-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică Libris Braşov cu cele mai recente apariţii editoriale, dar şi cu lansarea volumului „Poveştile unei inimi” de Diana-Florina Cosmin. Lansarea va avea loc sâmbătă, 24 martie, începând cu ora 16.30, în prezenţa autoarei şi a cunoscutei ilustratoare Agnes Keszeg.

 „Poveștile unei inimi. Lecţii de viaţă şi de iubire pentru fetele single de Diana-Florina Cosmin este o apariţie editorială inedită, fiind printre primele cărţi româneşti de literatură pentru femei. Diana-Florina Cosmin are curajul de a-şi deschide sufletul şi de a aşterne în paginile cărţii tabuuri, gânduri dintre cele mai surprinzătoare și mai delicate, mărturii pe alocuri riscante, pe alocuri intrigante, visuri abandonate sau îndelung hrănite și colțuri de lume rememorate prin filtrul unor curiozități personale.

Diana-Florina Cosmin este redactor-şef la Forbes Life şi semnează o rubrică lunară în ediţia românească a revistei Cosmopolitan, tratând cu umor şi sinceritate problemele de care se izbesc fetele singure, aflate în căutarea marii iubiri.

În paginile cărţii veţi găsi ilustraţii originale realizate de Agnes Keszeg, iar volumul are şi un book trailer inspirat din experienţele trăite de autoare. De asemenea, volumul are un site dedicat, www.povestileuneiinimi.ro, şi o pagina de Facebook unde cititoarele pot intra oricând în dialog cu autoarea.

Lansarea din Braşov are loc după evenimentele dedicate cărţii din Bucureşti (6 şi 15 martie) şi Timişoara (17 martie).