Găsirea şi păstrarea dragostei într-un oraş mare şi agitat pot fi uneori dificile. Vă invităm joi, 15 martie, să descoperim alături de cinci femei de succes care sunt obstacolele care marchează drumul în dragoste şi cum trebuie ele învinse. Prima care își va deschide sufletul va fi Diana-Florina Cosmin, autoarea volumului „Poveștile unei inimi”, recent publicat la editura Curtea Veche. Alături de Diana, vor împărtăși din poveștile lor Iren Arsene, Managing Partner la Curtea Veche Publishing, Noemi Revnic de la The Place Concept Store, Mirela Bucovicean de la Molecule-F şi Wilhelmina Arz, designer.

Evenimentul porneşte de la volumul „Poveștile unei inimi” de Diana-Florina Cosmin şi are loc la librăria Bastilia (Piața Romană, nr. 5) începând cu ora 18.00.

Autoarea cărţii, Diana-Florina Cosmin, deschide, parcă, din condei un fel de „cutie a Pandorei“, personală și nicidecum plină cu rele, ci cu tabuuri, gânduri dintre cele mai surprinzătoare și mai delicate, mărturii pe alocuri riscante, pe alocuri intrigante, visuri abandonate sau îndelung hrănite și colțuri de lume rememorate prin filtrul unor curiozități personale. Amintirile-poveste din această carte descriu un drum confesional la capătul căruia și autoarea, și cititoarele își vor descoperi viața mai limpede, mai senină.

„Oamenii se deschid către tine exact atunci când refuzi să te mai iei atât de mult în serios. Când te dezvălui lumii fără mască și plasă de siguranță, ajungi să înțelegi un lucru absolut minunat: pentru a fi iubită și fericită… tot ceea ce ești acum este mai mult decât de-ajuns!”  (Diana-Florina Cosmin)

Diana-Florina Cosmin (n. 1984) este redactor-șef al revistei Forbes Life, din cadrul Forbes România. Din 2009, semnează și o rubrică lunară în ediția românească a revistei Cosmopolitan (Sex & the single girl), tratând cu umor și cu sinceritate problemele cu care se confruntă fetele singure, aflate în căutarea marii iubiri. Diana a obținut primul job în presă la vârsta de 13 ani, participând, în paralel, la diferite concursuri de creație literară din țară și din străinătate. Înainte de a decide să se dedice în totalitate scrisului, a studiat Diplomație și Relații Internaționale în Statele Unite ale Americii, efectuând stagii profesionale în cadrul celor mai importante organizații internaționale din Marea Britanie, Elveția, Austria și Olanda. Din 2007, este membră a Institutului Regal de Afaceri Internaționale (Chatham House) din Londra.

Povestea volumului o puteţi descoperi şi aici, iar pe Twitter vă aşteptăm să povestim mai multe pe #poveștileuneiinimi.

 Vă așteptăm cu drag!