Ne bucurăm să vă anunțăm că volumul „Poveștile unei inimi” de Diana-Florina Cosmin este acum disponibil pe www.curteaveche.ro și în curând, îl veți găsi în librăriile din toată țara. Asemenea unui oracol scris de o prietenă bună, „Poveștile unei inimi” adună în paginile sale lecții de viață și de iubire pentru fetele single. Și mai avem o surpriză: cartea are un trailer la fel de simpatic ca autoarea. Vă lăsăm să îl savurați.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MGOSPRrunnc&w=560&h=315]

Trailerul este presărat cu „frânturi de realitate pe care le-a trăit și le-a simțit orice femeie, cel puțin o dată în viață” (Diana-Florina Cosmin).  Filmulețul de două minute a fost realizat folosind tehnica stop-motion ce presupune folosirea a sute de cadre statice care, puse laolată, creeză animația.

Filmările au durat două zile, iar așa cum povestește autoarea, toate elementele prezente în trailer „au o semnificație și au fost alese cu grijă, în spiritul poveștii mele: norii sunt sursa mea inepuizabilă de fascinație (sunt colecționară de nori, fotografiez mereu forme frumoase și stranii pe care le zăresc pe cer în fiecare zi); toate hainele în care apar sunt obiecte dragi mie (spre exemplu: fusta înflorată face parte din costumul popular polonez, o latură a moștenirii mele culturale, iar tricoul cu «Le monde Magazine» este o piesă pe care o iubesc pentru că mă duce cu gândul atât la idea de «cetățean al lumii» cât și la lumea presei); lampa Tiffany este un simbol recurent al cărții, iar acel panou cu tăieturi din reviste conține chiar articole de-ale mele, mai vechi sau mai noi, toate tăiate și lipite chiar de subsemnata. Totul s-a făcut cu suflet și sper ca joaca mea să vă facă să zâmbiți … preț de exact două minute și șapte secunde”.

Mai multe despre carte, imagini și noutăți puteți găsi pe site-ul www.dianaflorinacosmin.ro și pe pagina de Facebook.