Cele mai frumoase momente sunt pregătirile de dinaintea unui eveniment mult-aşteptat. Și atunci când chiar se întâmplă, parcă trece prea repede. Aceasta ar fi, pe scurt, povestea spusă de noi, Curtea Veche Publishing, despre lansarea volumului Sănătatea are gust de Dr. Mihaela Bilic, trei zile şi trei nopţi de sărbătoare a tradiţiilor şi mâncărurilor româneşti ce ţi-ai fi dorit să nu se mai termine niciodată!

Evenimentul a avut loc la Loft Lounge, care a găzduit într-o atmosferă selectă şi prietenoasă întreaga desfăşurare de forţe – șase scene decorate şi aromate cu tipuri cât mai diverse de bucate: mâncarea de acasă, tradiţională, cu salată de boeuf şi sarmale, sau cea câmpenească, acrită de murături şi asezonată cu nişte mici cu muştar; şi mâncarea rapidă a avut un loc special dedicat: cea de la colţ de stradă sau cea de la cantină, delicioasă şi… multă. În centrul atenţiei a fost o fântână de ciocolată, inclusă într-un colţ de rai, iar vizitatorii au fost trataţi regeşte în spaţiul elegant, select, cu bucate sofisticate ca la o sărbătoare boierească.

Credit foto: Silviu Pavel

(Pentru mai multe fotografii de la eveniment, urmăriţi pe pagina noastră de Facebook albumul: Lansare: “Sănătatea are gust” – Mihaela Bilic.

A fost odată… prima zi de eveniment… Totul a început cu o conferinţă de presă, după care prieteni și admiratori de pretutindeni au venit să o întâlnească pe Mihaela Bilic, să primească un autograf pe ghidul de nutriție, să guste din bucatele oferite şi seara să asculte show-ul revigorant al Loredanei. A doua zi a continuat în ritm de sărbătoare: participanţii au trecut pe la standurile bogate, s-au aşezat la mese şi au depănat amintiri de la masa în familie alături de Tanti Cornelia din Țara Făgărașului, apoi s-au ridicat de la mese pe piesele lui Horia Brenciu. Ultima zi, cea de miercuri, a continuat cu voie bună şi gustări delicioase. Iar noi, împreună cu Mihaela Bilic, ne-am simţit excelent în compania tuturor, şi ne dorim ca şi după această lansare cartea Sănătatea are gust să rămână deschisă în bucătăriile voastre, să vă ajute să găsiţi răspunsuri la toate întrebările de nutriţie şi sănătate pe care le aveţi.

Şi-am încălecat pe-o şa…