Spre sfârşit de septembrie nu se aştern doar frunzele uscate, ci şi filele cărţilor. Evenimentul cultural amplu care se desfăşoară între 17 şi 24 septembrie pe străzile C.A. Rosetti, Golescu şi Boteanu va aduce tot felul de manifestări culturale, filme, muzică, dar şi cărţi. Aşadar, ne veţi găsi şi pe noi cu cele mai noi cărţi, promoţiile şi bestsellerurile anului la un stand în cadrul festivalului.

Evenimentul este la prima ediţie şi este organizat şi găzduit în mare parte de BCU, la iniţiativa lui Mireille Rădoi, directorul general al instituţiei, şi se adresează tuturor iubitorilor de artă şi cultură. Amenajarea spaţiului este dispusă în forma unei cărţi deschise, astfel încât pofta de lectură vine garantat. Zona este închisă circulaţiei, aşa că vă puteţi plimba în voie de la orele 17:00 până târziu în noapte, la orele 24.

Noi vă aşteptăm la standul 3, aşezat undeva pe strada C.A. Rosetti, cu volume pe toate gusturile, din diverse colecţii. Veţi găsi aici şi romanul Între două lumi al scriitoarei Claudia Moscovici, bestseller în SUA, abia lansat şi în România. Vă vor mai face cu ochiul şi Generation P de Viktor Pelevin, Rubato de Răzvan Petrescu şi multe alte volume pe care le veţi (re)descoperi la standul nostru.

Vă aşteptăm să susţinem cultura şi cititul împreună! Pentru noi veşti despre eveniment, urmăriţi www.curteaveche.ro şi www.stradadecarte.ro.