Cel de al doilea volum din Biblia pe înţelesul copiilor. Să cunoaştem Biblia prin joc poate fi găsit încă de joi, 7 aprilie 2011, la toate chioşcurile de ziare împreună cu ziarul “Libertatea”. Cartea a apărut în condiţii grafice foarte bune la un preţ cât se poate de accesibil – 12,99 lei -, acest lucru ducând mai departe politica editurii Curtea Veche de a încuraja lectura şi de a aduce mai aproape de cititori cărţi valoroase.  Dorim ca fiecare părinte să îşi poată permite un astfel de cadou pentru cei mici înainte de Sfintele Paşti.

Cartea este concepută special pentru cei mici şi ideală pentru a fi citită împreună cu toată familia, sub formă de joc. Prin această ediţie a Cărţii Sfinte, bogat ilustrată de María Pascual, o desenatoare de nivel internaţional, copiii pot învăţa într-un mod vesel şi plăcut acele conţinuturi religioase şi culturale pe care mulţi părinţi le consideră fundamentale în formarea copiilor lor.

În afara textelor Cărţii Sfinte, adaptate cu grijă pentru fetiţe şi băieţei, volumul mai conţine şi un amplu material ludico-didactic, realizat de o echipă specializată de profesionişti şi pedagogi şi prezentat sub forma unor întrebări şi răspunsuri pe marginea textelor biblice.

Dacă volumul I a cuprins o serie de episoade din Vechiul Testament, volumul al doilea conţine câteva episoade din Vechiul Testament şi altele din Noul Testament.