Vizita lui Anthony Silard în România va avea loc sub umbrela Business Ethics 360°, seria de proiecte şi programe legate de etica în afaceri, iniţiată în 2009 în parteneriat cu Fundaţia Post-Privatizare. Business Ethics îşi propune să atingă toate aspectele ce pot fi incluse sub conceptul de etică în afaceri, concept care încă încearca să îşi găsească locul bine definit în România: etica în afaceri propriu-zisa, responsabilitatea socială, transparenţa în afaceri, buna reputaţie, implicarea în comunitate… şi lista poate continua.

Calităţile de leadership sunt acelea care permit unui lider să obţină rezultate cu şi prin ceilalţi. Nu este suficient ca un lider să poată dezvolta obiective şi strategii, ci este, de asemenea, nevoie ca el să îi poată implica pe ceilalţi în realizarea acestora.

În data de 8 iunie, în sala Fortuna a Hotelului Intercontinental, vom reuni lideri corporativi şi organizaţionali, manageri şi antreprenori la conferinţa “Testul de leadership – Cum să construieşti o organizaţie sustenabilă”, sub sloganul Listen, Learn, Lead.

Invitatul special al acestei ediţii Business Ethics 360° este Anthony Silard, Directorul Executiv al Executive Leadership Institute din Statele Unite ale Americii, coach în materie de dezvoltare a leadership-ului cu o vastă experienţă internaţională, autorul cărţii „Leadership total. Ghid practic pentru a-ţi transforma viziunea asupra vieţii în realitate”, publicată în limba română de către Curtea Veche Publishing, cu sprijinul Fundaţiei Post-Privatizare.

Anthony Silard se va axa pe identificarea modalităţilor prin care liderii pot să construiască o organizaţie sustenabilă, care sa aibă capacitatea de a rezista şi a creşte dincolo de intervenţia directă a acestora. Silard va încerca să ofere o soluţie dilemei: cum poate un lider să îşi conducă afacerea doar pentru că alege acest lucru şi nu pentru că este obligat să o facă.

Testul de leadership – Cum să construieşti o organizaţie sustenabilă” – Bucureşti, marţi, 8 iunie 2010

10:00 – 11:00 – Conferinţa Romanian Leadership: Where We Are. Vorbitori: Marius Ghenea, Mihaela Berciu, Calin Fusu

11:00 – 11:15 – Pauză de cafea

11:15 – 13:15 – Workshop-ul Testul de Leadership – Cum să construieşti o organizaţie sustenabilă susţinut de Anthony Silard

13:30 – Lansarea volumului Leadership total. Ghid practic pentru a-ţi transforma viziunea asupra vieţii în realitate al autorului Anthony Silard. Vorbitori: Crenguta Rosu

Mai multe detalii despre eveniment: www.be360.ro