La Târgul de carte Gaudeamus Curtea Veche Publishing împreună cu Fundaţia Post Privatizare au lansat prima colecţie de CSR din România dedicată responsabilităţii sociale în afaceri. Etica societăţii instituţionalizate, a autorului Bogdan Diaconu a fost primul volum din aceasta colecţie. Continuam prin lansarea unui nou titlu: Capitalism Moral: o reconciliere a binelui privat cu interesul public, scris de Stephen Young.

Avem deosebita plăcere de a vă invita miercuri, 9 decembrie 2009, ora 16:00, la Diverta Acasă (Bd-ul Magheru nr.9) pentru întâlnirea cu Stephen Young.

Totuşi, să revenim la subiect… Pentru că această colecţie a fost aşteptată cu atât de mult entuziasm, dorim să facem cadou 3 exemplare din Capitalism Moral cititorilor noştri! Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un email la adresa: maria.desmirean@curteaveche.ro, în care să răspundeţi în minimum 5 rânduri, la următoarea întrebare: Este, oare, posibil capitalismul moral? Răspunsurile trebuie trimise până în data de 18 decembrie. Cele mai bine argumentate trei răspunsuri vor primi cadou câte un exemplar din Capitalism Moral (din juriu fac parte redactorii Curtea Veche Publishing).

Aşteptăm părerile voastre!