Neata!

Întrebare: v-ati gandit vreodata ca dansul ar putea fi analizat din perspectiva matematica, folosind vectori pentru a explicita miscarile?

De aceasta data,  vom astepta raspunsurile voastre:) şi nu ne mai dam cu presupusul.

Cum ne-a venit ideea de a intreba asa ceva? Ei bine, simplu. Pornind de la cartea semnata de coregraful Gigi Caciuleanu, Vant, Volum, Vectori , aparuta in colectia Urban.

Citandu-l pe autor, cartea ar putea fi descrisa ca un instrument de analiza structurala pentur a putea opera o sinteza a tumulturilor nebuniei creatoare, o morfologie poetica si o sintaxa fizico-matematica, in care corpul se declina iar miscarile se conjuga. Faina descriere, asa-i?

Si daca totusi, nu v-a lamurit pe deplin despre continutul acestei cartii, nu e nimic. De fapt, asta si urmaream: sa va incitam curiozitatea si sa doriti sa aflati mai multe. Si pentru asta, nu e nevoie decat sa fiti prezenti miercuri, 11 februarie, de la 14:00, la Ceainaria Carturesti, cand veti putea patrunde alaturi de Gigi Caciuleanu in universul dansului.

vvv1

Va asteptam:)!

P.S. Un mic secret: il puteti vedea si asculta pe Gigi Caciuleanu şi duminica, la emisiunea Mihaelei Radulescu, “Duminica in Familie” ori luni, la emisiunea lui Maruta, “Happyhour“. Si in caz ca le ratati pe primele doua, aveti si o a treia sansa: marti, de la ora 22:00 la TVR Cultural. 🙂