Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Înţeleptului din Omaha (ediţia Capital)

Colecție: Capital

Titlu original: Warren Buffett on Business: Principles form the Sage of Omaha

Traducător: Eduard Mihalaşcu şi Andreea Stoian

Copertă: Robert Grigore

Anul apariției: 2011

Număr pagini: 288

Format: 13 × 20 cm

ISBN: 978-606-588-210-2

Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Înţeleptului din Omaha (ediţia Capital)

Autor: Richard J. Connors

Stoc epuizat
13,39 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Desen copertă: Gabriel Spanache


    Warren Buffett este unul dintre cei mai prolifici şi admiraţi investitori şi manageri din lumea corporaţiilor americane. Cartea de faţă cuprinde scrisorile lui Buffett către acţionarii de la Berkshire Hathaway, în care „Înţeleptul din Omaha“ prezintă, într-o manieră clară şi într-un stil simplu, principiile sale de management de bază al afacerilor sănătoase. Acest ghid practic de management transmite informaţii valoroase despre comunicarea cu angajaţii şi cu acţionarii şi tratarea corectă a acestora; guvernarea corporatistă responsabilă; comportamentul etic; recunoaşterea greşelilor; pasiunea pentru muncă. Richard Connors înfăţişează extraordinara pricepere în afaceri şi cunoştinţele de management ale lui Buffett într-o naraţiune captivantă, prezentată într-o manieră accesibilă şi organizată în funcţie de domeniu şi teme de afaceri – cuprinzând importante lecţii de management de la Buffett în fiecare capitol.

    Warren Buffett. Despre afacerioferă informaţii directe şi la obiect pe teme foarte importante pentru directori, manageri, investitori, studenţi în afaceri şi pentru oricine este interesat de acest domeniu. Edificatoare şi interesantă, această carte unică pune în lumină convingerile lui Warren Buffett şi oferă un ghid excelent al strategiilor de management, care vă va ajuta să conduceţi o afacere de succes. 


    Richard J. Connors a fost consilier autorizat în domeniul investiţiilor şi proprietar al Connors Investment Management Company din St. Louis, Missouri. A absolvit Facultatea de Afaceri din cadrul Universitãţii Notre Dame şi Facultatea de Drept din cadrul Universitãţii St. Louis. Începând cu 2006, a ţinut un curs despre Warren Buffett la Universitatea din Washington, la St. Louis Lifelong Learning Institute.