Viaţa sexuală după vârsta de 50 de ani

Colecție: Stiletto Books

Titlu original: Dr. Ruth’s Sex After 50. Revving Up the Romance, Passion & Excitement!

Traducător: Biatrice Rusu

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 272

Format: 14,5×20,5 cm

ISBN: 978-973-669-594-0

Viaţa sexuală după vârsta de 50 de ani

Reaprinderea romantismului, pasiunii şi emoţiei!

Autor: Dr. Ruth K. Westheimer, Pierre A. Lehu

Stiletto Books
În stoc
25,05 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Vine o vreme în viaţa oricărui cuplu când partenerii îşi dau seama că lucrurile nu mai stau cum stăteau în tinereţe, că relaţia nu mai e aceeaşi. Viaţa sexuală este printre primele elemente ale unei relaţii de cuplu care suferă de pe urma trecerii timpului. Dr. Ruth ne arată că nimic nu e pierdut pentru cei care se află în această situaţie, dacă vor să îşi salveze relaţia. Urmând sfaturile Dr. Ruth, renumită în toată lumea ca terapeut, specialistă în analiza profundă a schimbărilor intervenite în viaţa sexuală a cuplurilor trecute de 50 de ani, puteţi face primul pas în rezolvarea problemelor pe care le aveţi.


  „Există oare dezavantaje în a îmbătrâni? Bineînţeles că sunt! Însă daţi-mi voie să spun hotărât că în legătură cu acest subiect în care eu sunt expertă, SEXUL, am multe veşti bune. Multe persoane descoperă că după vârsta de 50, 60 sau chiar  70 de ani trăiesc cele mai bune experienţe sexuale din viaţa lor.“                                                                                 Dr. Ruth


   


  Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun.
  Ne propunem să avem familie, carieră, fericire, linişte, ritm rapid şi tinereţe veşnică.
  Cum să facem să le putem avea pe toate? Cărţile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie să le ai dimineaţa în geantă, la pauza de cafea şi seara la o baie caldă. Totul despre cum să devii femeia care îţi doreşti să fii!


  Exclusiv pentru femei.