Viaţa ca o cursă cu obstacole

19,27 lei
  • Cod produs: 978-973-669-320-5
  • Disponibilitate: Stoc limitat
Principii de a răzbate, atunci când eşecul nu este o opţiune!Viaţa ca o cursă cu obstacole vă oferă una dintre cele mai provocatoare, educative şi bine prezentate perspective asupra vieţii pe care le veţi avea vreodată! Dr. Charles Lever ne învaţă că fiecare obstacol depăşit e o treaptă spre succes ..

Principii de a răzbate, atunci când eşecul nu este o opţiune!


Viaţa ca o cursă cu obstacole vă oferă una dintre cele mai provocatoare, educative şi bine prezentate perspective asupra vieţii pe care le veţi avea vreodată! Dr. Charles Lever ne învaţă că fiecare obstacol depăşit e o treaptă spre succes şi că întotdeauna există o cale de a depăşi obstacolele. Fiecare părinte, copil, afacerist, angajat, profesor, student, politician – pe scurt, toată lumea – ar trebui să citească această carte.

Dr. Charles C. Lever ajunge episcop metodist în 1985. Preocupat de o educaţie continuă, obţine licenţa în economie la Colegiul Wofford, masteratul în studii religioase la Şcoala de Teologie Candler a Universităţii Emory din Atlanta, Georgia, şi doctoratul în educaţie creştină şi consiliere pastorală la Univer-sitatea Vanderbilt din Nashville, Tennessee.

General
Anul apariției 2007
Autor Charles Lever
Număr pagini 216
Format 13 x 20 cm

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.