Țup și pădurea încremenită

52,00 lei

  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini: 112
În perioada 10 - 24 mai*, precomandă acest volum cu autograful autorului și ai șansa de a fi unul dintre cei 5 câștigători ai Biletului de Aur. 

În perioada 10 - 24 mai*, precomandă acest volum cu autograful autorului și ai șansa de a fi unul dintre cei 5 câștigători ai Biletului de Aur. 

Biletul de Aur îți va aduce, pe viață, toate cărțile care au apărut sau urmează să apară în colecția „Poveștile Cristinei”! În plus, vei fi invitatul nostru de onoare la toate evenimentele organizate de „Poveștile Cristinei” și Curtea Veche Publishing: lansări, concerte, spectacole și un tur privat al editurii!


* livrările vor începe după 24 mai.


Țup și Pădurea Încremenită este un bun prilej de a reîntâlni personajele dragi din cărțile anterioare. Însă cititorul va fi surprins să le revadă într-o ipostază mai puțin fericită, căzute sub vraja jocurilor pe calculator și a „țipsurilor“, cu sănătatea șubrezită și cu voința anesteziată. Încercarea disperată a lui Țup de a le salva este o excelentă lecție despre ce înseamnă prietenia adevărată și o invitație de a crede până la capăt nu numai în tine, ci și în ceilalți. Iar victoria neașteptată în confruntarea cu Bosu’ Lăcustă este ilustrativă pentru faptul că iertarea, nu răzbunarea, este singura cale prin care binele poate învinge cu adevărat răul.

General
Anul apariției 2019
Autor Alex Donovici
Ilustrații Stela Damaschin-Popa
Număr pagini 112
Format 24.10 x 16.8 cm
Cod produs: 978-606-44-0232-5

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.