Țup salvatoarea iernii ediția a II-a

52,00 lei

  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini: 128
În perioada 10 - 24 mai*, precomandă acest volum cu autograful autorului și ai șansa de a fi unul dintre cei 5 câștigători ai Biletului de Aur. 

În perioada 10 - 24 mai*, precomandă acest volum cu autograful autorului și ai șansa de a fi unul dintre cei 5 câștigători ai Biletului de Aur. 

Biletul de Aur îți va aduce, pe viață, toate cărțile care au apărut sau urmează să apară în colecția „Poveștile Cristinei”! În plus, vei fi invitatul nostru de onoare la toate evenimentele organizate de „Poveștile Cristinei” și Curtea Veche Publishing: lansări, concerte, spectacole și un tur privat al editurii!


* livrările vor începe după 24 mai.


Țup, salvatoarea iernii este o poveste despre un pui de ciocârlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plină de cărți, și o bufniță vegetariană, care salvează împreună pădurea și aduc iarna. Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol, scrisă într-un limbaj fermecător și ilustrată cu ingeniozitate, cartea este o lecție despre prietenie și toleranță. Lumea nu e prezentată din perspectiva oamenilor, ci din cea a animalelor, învățând astfel copiii să empatizeze cu ele, să se raporteze la ele ca la semeni ai lor, să le prețuiască și să le respecte pentru ceea ce sunt. De la Țup, Buhu, Fulger și Tor, cei mici învață să fie darnici și receptivi și să creadă în ei înșiși până la capăt: nu împotriva celorlalți, ci alături de ceilalți, împreună cu ei.

General
Anul apariției 2019
Autor Alex Donovici
Ilustrații Stela Damaschin-Popa
Număr pagini 128
Format 24 x 16 cm
Cod produs: 978-606-44-0238-7

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.