Tot ce ai vrut să ştii despre sex* dar ţi-a fost teamă să întrebi

23,12 lei
  • Cod produs: 973-99127-7-X
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
De aproape patruzeci de ani, această carte — bestseller absolut în numeroase ţări — a devenit parte a vieţilor cititorilor din lumea întreagă, aducându-le mai multă satisfacţie în experienţele sexuale, consolidându-le căsniciile şi învăţându-i pe copiii lor să aibă o atitudine sănătoasă şi realistă ..

De aproape patruzeci de ani, această carte — bestseller absolut în numeroase ţări — a devenit parte a vieţilor cititorilor din lumea întreagă, aducându-le mai multă satisfacţie în experienţele sexuale, consolidându-le căsniciile şi învăţându-i pe copiii lor să aibă o atitudine sănătoasă şi realistă faţă de sex. Cea mai recentă ediţie a lucrării, acum accesibilă şi cititorilor români, a fost actualizată având în vedere toate evoluţiile din ultimii ani în sexologie.


Autorul scrie cu un umor spumos, un fermecător stil colocvial şi o sinceritate plină de curaj, fără pretenţii moralizatoare şi fără falsă pudoare. Descoperiţi la fiecare pagină informaţii noi şi utile, pe care le veţi putea folosi pentru a vă face experienţele sexuale mai interesante, mai împlinite şi, mai ales, mai sigure ca oricând.


În acelaşi timp, autorul vă arată cum să evitaţi capcanele vieţii sexuale, arătând că „sexul protejat“ nu trebuie să însemne „sex plictisitor“ şi explicând unde anume sunt pericolele şi cum pot fi acestea ocolite.


Când veţi întoarce ultima pagină a acestei cărţi, vă veţi simţi la fel ca acel cititor care scria, după citirea primei ediţii: „Cartea m-a făcut să râd, m-a făcut să gândesc, m-a făcut să mă bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a întristat a fost că s-a terminat prea repede.“

General
Anul apariției 1999
Autor Dr. David Reuben
Număr pagini 448
Format 13 x 20 cm

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.