Toate drumurile duc la... Kabul

Colecție: In afara colecțiilor

Copertă: Dan Stanciu

Anul apariției: 2006

Număr pagini: 256

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 973-669-193-4

Toate drumurile duc la... Kabul

Autor: Emil Ghiţulescu

În stoc
23,12 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Dumneavoastrã aţi jucat un rol-cheie în promovarea acestor relaţii. Acum, nu numai ca autor al acestei cãrţi, Toate drumurile duc la… Kabul, dar şi ca diplomat de clasã, cu o experienţã de primã mânã în problemele regiunii, veţi continua sã aveţi un cuvânt deosebit de important în a ne sprijini sã extindem relaţiile prieteneşti care înfloresc între România şi Afganistan, urmãrind promovarea securitãtii, stabilitãţii şi prosperitãţii economice. În cele din urmã, succesul nostru comun va fi în mãsurã sã consolideze pacea în aceastã importantã regiune şi în lume.


  Dr. Abdullah Abdullah

  Ministrul Afacerilor Externe al Afganistanului


  Volumul de faţã, intitulat, atât de inspirat, Toate drumurile duc la… Kabul, conţine relatarea unei experienţe unice în viaţa unui diplomat, aceea a mandatului de reprezentant al României în — la ora respectivã — cea mai fierbinte zonã geopoliticã de pe glob: Pakistan şi Afganistan.
  A fost aceastã misiune o şansã sau o corvoadã? Dacã este sã luãm în calcul multitudinea de riscuri şi neajunsuri de care se lovea misiunea ambasadorului, noi, profanii, am fi mai degrabã tentaţi sã rãspundem cã destinul i-a jucat o festã lui Emil Ghiţulescu, trimiţându-l, în locul unei destinaţii exotice şi liniştite, în „miezul problemei“, într-o zonã în care moartea este o prezenţã cotidianã şi în care reprezentarea unei ţãri ca România are exigenţe necunoscute în altã parte.


  Rãzvan Voncu

  Cronica Românã