Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene - Vol. 1

28,90 lei
  • Cod produs: 978-973-669-431-8
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
ISBN vol. 1: 978-973-669-432-5 Tehnicile hipnotice prezentate de Richard Bandler şi John Grinder în această carte reprezintă „modelul Milton“ de inducere a transei hipnotice. În structura cărţii sunt intercalate fragmente din articolele publicate de-a lungul vremii de dr. Milton H. Erickson, care ..

ISBN vol. 1: 978-973-669-432-5


Tehnicile hipnotice prezentate de Richard Bandler şi John Grinder în această carte reprezintă „modelul Milton“ de inducere a transei hipnotice. În structura cărţii sunt intercalate fragmente din articolele publicate de-a lungul vremii de dr. Milton H. Erickson, care sunt analizate apoi de autori prin intermediul unor proceduri specifice NLP (Programare neuro-lingvistică). Deosebit de interesante sunt experienţele hipnotice al căror subiect a fost celebrul scriitor Aldous Huxley, un colaborator apropiat al dr. Erickson. Cartea reprezintă o lectură obligatorie pentru hipnoterapeuţi, psihologi şi pentru toţi cei interesaţi de existenţa comunicării în starea hipnotică. Acest prim volum se adresează în special practicanţilor bine antrenaţi în utilizarea NLP, celor care au atins nivelul de Master în această ştiinţă, precum şi instructorilor NLP.
„Cartea scrisă de Richard Bandler şi John Grinder este o minunată simplificare a complexităţii limbajului pe care îl folosesc în inducerea transei hipnotice pacienţilor mei. Citind această carte am descoperit tehnici  pe care le foloseam, însă nu eram conştient de existenţa lor.“
Milton H. Erickson, M.D.

General
Anul apariției 2007
Autor Richard Bandler & John Grinder
Număr pagini 344
Format 13×20 cm

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.