Sun Tzu era un biet mototol

Colecție: In afara colecțiilor

Titlu original: Sun Tzu Was a Sissy: Conquer Your Enemies, Promote Your Friends, and Wage the Real Art of War

Traducător: Marius Chitoşcă

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2010

Număr pagini: 224

Format: 14×21 cm

ISBN: 978-973-669-807-1

Sun Tzu era un biet mototol

Subjugă-ţi adversarii, ţine-ţi aproape prietenii şi stăpâneşte adevarata artă a războiului

Autor: Stanley Bing

Stoc epuizat
11,56 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Sun Tzu era un biet mototol - Subjugă-ţi adversarii, ţine-ţi aproape prietenii şi stăpâneşte adevarata artă a războiului


  Pornind de la celebra carte Arta războiului a lui Sun Tzu, Stanley Bing construieşte un set de strategii actuale de supravieţuire într-o lume a secolului XXI în care duşmanii sunt mai numeroşi ca niciodată, deşi poate că, de cele mai multe ori, nici măcar nu suntem conştienţi de existenţa lor.


  O planificare minuţioasă a acţiunilor, o permanentă grijă pentru anticiparea reacţiilor tuturor celor implicaţi în scenariile abil construite, un spirit de observaţie bine dezvoltat şi o minte care funcţionează proactiv sunt lucrurile de care orice contemporan are nevoie pentru a câştiga bătăliile nesângeroase, dar foarte dure ale lumii în care trăim.


  Scrisă într-un stil deschis şi plăcut, cu numeroase ironii şi giumbuşlucuri de limbaj, Sun Tzu era un biet mototol este o lectură în egală măsură utilă şi plăcută, care reuşeşte performanţa de a destinde şi de a pune în gardă în acelaşi timp.


   


  Prezentare autor


  Stanley Bing scrie pentru publicaţia Fortune şi este autorul volumelor de mare succes What Would Machiavelli Do (2002) şi Throwing the Elephant (2003), al romanului You Look Nice Today (2004), precum şi al ghidului ideal pentru viaţa la locul de muncă, oriunde în lume, The Big Bing (2006). În prezent, este director executiv în cadrul unei corporaţii multinaţionale uriaşe, a cărei identitate nu mai este un secret în lumea afacerilor. Îşi are reşedinţa la New York.