Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizaţii - Ediţia a II-a revizuită

Colecție: Profit

Titlu original: The 3 Keys to Empowerment. Release the Power within People for Astonishing Results

Traducător: Rocsana Niţă

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 288

Format: 14,5×20,5 cm

ISBN: 978-973-669-339-7

Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizaţii - Ediţia a II-a revizuită

Autor: Ken Blanchard, John P. Carlos, Alan Randolph

Profit
În stoc
26,97 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Ediţia a II-a revizuită


    Responsabilizarea, unul dintre cele mai promiţătoare concepte de afaceri ale anilor ’80, este apreciat şi astăzi ca „uşor de zis, dar greu de făcut“. E clar că managerii doresc angajaţi care să-şi asume responsabilităţi, iar angajaţii doresc să se implice cât mai mult în activitatea companiilor. Undeva pe acest drum apar însă obstacole. Autorii cărţii de faţă analizează punerea în aplicare a strategiilor de responsabilizare, subliniind faptul că este vorba despre o nouă paradigmă managerială. Aplicarea acestui concept înseamnă, de fapt, trecerea de la cultura ierarhică a unei organizaţii la aceea bazată pe responsabilizare. Atitudinile, comportamentele şi modurile de relaţionare trebuie să se schimbe pentru ca o organizaţie, membrii echipelor şi liderii lor să păşească spre responsabilizare.


    Cartea vă prezintă conceptele-cheie necesare acestui drum: cele trei strategii utile instituirii responsabilizării în organizaţie, cele trei etape ale procesului de aplicare a responsabilizării şi cadrul punerii în practică a acesteia. Autorii, specialişti renumiţi ai managementului contemporan, consideră că responsabilizarea este crucială pentru companiile care vor să fie competitive în lumea afacerilor de mâine.


    Dintre cărţile lui Ken Blanchard, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Manager la minut®/2001 (coautor Spencer Johnson), De la scop la realizare/2004 (coautor Jesse Stoner), Reţeta unui lider/2004 (coautor Marc Muchnick), Managementul şi valorile/2004 (coautor Michael O’Connor) şi Secretul/2005.