Spiritualitatea succesului

19,27 lei
  • Cod produs: 973-669-134-9
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Cu toţii suntem în cãutarea succesului, cu toate acestea 93% din oameni nu îl obţin. Spre deosebire de cei care au studiat numai secretele succesului în încercarea de a-şi ajuta semenii, Vincent Roazzi a ales sã-şi înceapã cartea cu înţelegerea mecanismelor eşecului. Nu te poţi bucura de bine, dacã ..
Cu toţii suntem în cãutarea succesului, cu toate acestea 93% din oameni nu îl obţin. Spre deosebire de cei care au studiat numai secretele succesului în încercarea de a-şi ajuta semenii, Vincent Roazzi a ales sã-şi înceapã cartea cu înţelegerea mecanismelor eşecului. Nu te poţi bucura de bine, dacã nu cunoşti rãul; potrivit aceleiaşi legi universale, cãreia ne supunem fiecare dintre noi, nu poţi avea succes, dacã nu înţelegi eşecul.

Pentru a reuşi, nu trebuie sã manipulaţi oameni sau sã profitaţi de cei slabi. Succesul se bazeazã pe legile naturale, de aceea nu veţi obţine succes de unii singuri, ci prin conclucrare armonioasã, şi nici nu vã veţi putea bucura de el decât dacã veţi fi generoţi. Succesul nu constã în principal în „a face\", ci în „a fi\" şi nu existã cale uşoarã cãtre vârf, doar calea efortului constant şi al echilibrului între fiinţã, acţiune şi rezultat.

În locul unei abordãri metodice, regãsim în Spiritualitatea succesului o perspectivã integratoare a spiritului şi a demersului conştient de a învãţa şi a evolua. În final ne dãm seama cã succesul autentic este o stare complexã ce cuprinde planul fizic, mintal şi spiritual.
Structuratã sub forma unei culegeri de lecţii pe care le puteţi citi zilnic, cartea vã ajutã sã absorbiţi în propriul sistem de convingeri fiecare nouã informaţie, în ritmul propriu şi sã atingeţi succesul mult visat.
General
Anul apariției 2005
Autor Vincent M. Roazzi
Număr pagini 312
Format 13 x 20 cm

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.