Soluţia Sinatra - Cardiologie metabolică

Colecție: Să fii sănătos

Titlu original: The Sinatra Solution: Metabolic Cardiology

Traducător: Liliana Andronache

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2010

Număr pagini: 304

Format: 15,5×22 cm

ISBN: 978-973-669-942-9

Soluţia Sinatra - Cardiologie metabolică

Autor: Dr. Stephen T. Sinatra

Să fii sănătos
În stoc
28,90 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.


  Colecţia  „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.


   


  O metodă revoluţionară pentru prevenirea şi tratarea problemelor cardiace!


  Bolile cardiovasculare constituie cea mai gravă problemă de sănătate şi cauza principală a deceselor, în special în ţările dezvoltate. Pentru a veni în sprijinul celor care se confruntă zilnic cu astfel de probleme, dr. Stephen T. Sinatra, unul dintre cei mai apreciaţi cardiologi la nivel mondial, propune o soluţie menită să revoluţioneze tratamentul problemelor cardiace, şi anume cardiologia metabolică.
  Esenţialul acestei metode de tratament constă în efectul sinergic pe care îl dezvoltă triada alcătuită din coenzima Q10, L-carnitină şi D-riboză, considerate suplimente energetice, pentru revitalizarea sănătăţii cardiace. La aceste elemente enumerate anterior se adaugă mineralul magneziu, luând astfel naştere un amestec cu acţiune eficientă la nivel celular.


  STEPHEN T. SINATRA, doctor în medicină, este membru al Colegiului American de Cardiologie, psihoterapeut bioenergetician licenţiat şi specialist autorizat în probleme de nutriţie şi antiîmbătrânire. La cabinetul său din Manchester, Connecticut, dr. Sinatra îmbină medicina convenţională cu terapiile complementare de nutriţie şi psihoterapie pentru a optimiza vindecarea bolilor de inimă. Este profesor asociat la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Connecticut şi autor al mai multor cărţi, printre care se numără: Optimum Health, Heartbreak and Heart Disease, Heart Sense for Women şi Eight Weeks to Lowering Blood Presure.