Secretul bogăţiilor

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: The Master-Key to Riches

Traducător: Dana Onofrei

Copertă: colecţiei şi fotografia: Némethi András Barna

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 256

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 973-669-194-2

Secretul bogăţiilor

Autor: Napoleon Hill

Cărţi Cheie
În stoc
28 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • O carte de neînlocuit, în sfaturi şi aplicare!


    Secretul bogăţiilor, bazată pe formula de reuşită a lui Andrew Carnegie, descrie, pas cu pas, cea mai importantă filozofie de succes a zilelor noastre. Această filozofie incredibilă, culeasă din experienţele de succes a sute dintre cei mai puternici şi mai bogaţi oameni ai planetei, vă va arăta cum să reuşiţi pe orice drum al vieţii.

    Napoleon Hill a devenit unul dintre cei mai distinşi autori ai lumii. A trecut de la jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi a devenit rapid un excelent confident şi consilier pentru oameni de afaceri şi preşedinţi. Printre numeroşii săi asociaţi se numără Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford şi sute de alţi lideri mondiali.


    Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem.
    Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută întocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei ce îşi doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.