Schimbarea ca oportunitate

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: Turning Change into a Payday - Reinventing Yourself Through the Eight Stages of Change

Traducător: Florina Mechenici

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2010

Număr pagini: 192

Format: 13 × 20 cm

ISBN: 978-973-669-992-4

Schimbarea ca oportunitate

Reinventează-ţi viitorul prin cele 8 stadii ale schimbării

Autor: Ralph Bruksos

Cărţi Cheie
În stoc
21,19 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Departe de a fi un compendiu sec care analizează punctual etapele managementului schimbării, Schimbarea ca oportunitate ne oferă exemple concrete prin care Ralph Bruksos ne demonstrează convingător că schimbarea de orice fel are întotdeauna o latură pozitivă, iar dezvoltarea personală şi succesul nu pot surveni în lipsa unor puncte de cotitură în viaţa personală şi în cea profesională.


    ,,Cei mai mulţi dintre noi suntem învăţaţi încă de mici să ne temem de schimbare, iar această teamă rămâne alături de noi atât timp cât îngăduim acest lucru. Această carte vă va ajuta să vă eliberaţi de această frică, ajutându-vă să înţelegeţi mai bine ce înseamnă schimbarea, cum funcţionează şi cum o puteţi stăpâni.“


    Ralph Bruksos


    RALPH BRUKSOS este considerat a fi unul dintre experţii de seamă ai Statelor Unite în ceea ce priveşte managementul schimbării. După ce a fost pe rând agent de vânzări şi manager al unei firme cu filiale în 23 de state americane, Ralph a ales să pună bazele propriei companii de consultanţă, continuând să fie un experimentat trainer şi un strălucit orator.