Şase pălării gânditoare - Ediţia a III-a

19,27 lei
  • Cod produs: 978-973-669-676-3
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Gândirea eficientã reprezintã cheia succesului în toate domeniile de activitate. Orice întârziere, orice ezitare poate însemna diferenţa dintre reuşitã şi eşec. De peste treizeci de ani, numele lui Edward de Bono este sinonim peste tot în lume cu creativitatea, educaţia gândirii şi succesul prin inv..

Gândirea eficientã reprezintã cheia succesului în toate domeniile de activitate. Orice întârziere, orice ezitare poate însemna diferenţa dintre reuşitã şi eşec. De peste treizeci de ani, numele lui Edward de Bono este sinonim peste tot în lume cu creativitatea, educaţia gândirii şi succesul prin inventivitate deliberatã. De la elevii de liceu la preşedinţii unor marii companii, milioane de oameni din întreaga lume folosesc de peste douã decenii o metodã ineditã de gândire creativã: Şase pãlãrii gânditoare!
Acest amuzant joc de roluri ne propune sã împãrţim felul în care gândim în şase categorii — fiecare simbolizatã de o pãlãrie de altã culoare. Vom analiza de fiecare datã ce pãlãrie purtãm în acel moment. Apoi vom purta pe rând, deliberat, fiecare dintre celelalte pãlãrii, pentru a parcurge întregul spectru al gândirii. Ce obţinem? O privire clarã şi un rãspuns ferm la fiecare dintre problemele noastre.
Pălăria albă - ne solicită să luăm în considerare obiectivele formulate şi cifrele brute.
Pălăria roşie - ne cere sã luãm în considerare emoţiile şi intuiţia.
Pălăria galbenă - ne cere sã vedem beneficiile.
Pălăria neagră - ne aduce în atenţie problemele şi criticile.
Pălăria verde - ne trimite spre idei şi propuneri noi.
Pălăria albastră - ne invitã la o coordonare a întregului proces al gândirii.

Vom observa aproape imediat cã întâlnirile vor dura mai puţin, proiectele vor ajunge mai repede de pe hârtie în realitate, conflictele vor deveni conversaţii utile, iar purtãtorul pãlãriilor va avea mereu un zâmbet optimist pe chip.
General
Anul apariției 2008
Autor Edward de Bono
Număr pagini 184
Format 13 x 20 cm

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.