Sănătate optimă în 8 săptămâni

Colecție: Să fii sănătos

Titlu original: 8 Weeks to Optimum Health - A Proven Program for Taking Full Advantage of Your Body’s Natural Healing Power

Traducător: Adriana Ciorbaru

Anul apariției: 2008

Număr pagini: 352

Format: 15,5×22 cm

ISBN: 978-973-669-547-6

Sănătate optimă în 8 săptămâni

Cum să profitaţi la maximum de puterea naturală de vindecare a organismului

Autor: Dr. Andrew Weil

Să fii sănătos
Stoc epuizat
28,90 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
    Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.
    Unul dintre cei mai străluciţi şi respectaţi medici americani propune în această carte un program de opt săptămâni pentru îmbunătăţirea sănătăţii, foarte eficient şi uşor de pus în aplicare. Folosindu-şi atât cunoştinţele de medicină convenţională şi alternativă, cât şi propria experienţă, Andrew Weil ne arată că este mai simplu să previi decât să vindeci şi că organismul nostru are un potenţial de vindecare incredibil, capabil să ne apere împotriva bolii, a stresului provocat de viaţa modernă şi a poluării mediului înconjurător. Sute de mii de persoane au parcurs deja cu succes programul, ce include numeroase reţete, multe originale, şi cele mai noi descoperiri din medicină legate de colesterol, antioxidanţi, acizii graşi trans, reziduurile toxice din alimente, produsele din soia, vitamine şi minerale. Fie că este vorba de femei gravide, de persoane trecute de cincizeci de ani, de persoane supraponderale, predispuse la boli cardiovasculare sau care prezintă risc de cancer, cei interesaţi vor găsi în Sănătate optimă în opt săptămâni soluţii adaptate fiecăruia, precum şi relatarea a numeroase cazuri de vindecare a unor boli cu ajutorul programului.