Să gătim cu Jamie. Cum să devii un bucătar mai bun

Colecție: Colecţia Jamie Oliver

Titlu original: Cook with Jamie: My Guide to Making You a Better Cook

Traducător: Andreea-Rosemarie Lutic

Copertă: David Loftus şi Chris Terry

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 448

Format: 18,7×24,5 cm

ISBN: 978-973-669-433-2

Să gătim cu Jamie. Cum să devii un bucătar mai bun

Autor: Jamie Oliver

În stoc
90 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Cum să devii un bucătar mai bun
    Nici nu vă pot spune cât de mult am visat să scriu această carte. Este cea mai grozavă carte pe care am realizat-o vreodată şi m-am străduit să iasă o lucrare clasică şi modernă în acelaşi timp, valabilă azi şi pentru totdeauna. Indiferent dacă sunteţi student, un cuplu de tineri, un bucătar cu experienţă sau un începător în domeniu, vă stau la dispoziţie o sumedenie de reţete simple şi accesibile, cu care îi veţi da gata pe membrii familiei şi pe oaspeţi. Cartea conţine şi informaţii despre echipamentele de care consider că aveţi nevoie în bucătăria dvs., sfaturi despre cum să recunoaşteţi şi să gătiţi diferite tipuri de carne, precum şi sugestii privind cumpărarea unor produse de cea mai bună calitate. Având în vedere faptul că se consumă din ce în ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist că oamenii nu mai au suficientă încredere în ei ca să gătească. Acum e momentul să vă afirmaţi şi să duceţi mai departe fantastica dvs. moştenire culinară!
    Şi ştiţi ceva? De vreme ce oricum o să mâncaţi de trei ori pe zi tot restul vieţii dumneavoastră, poate n-ar fi rău să învăţaţi să gătiţi bine şi cu plăcere! Aşa că suflecaţi-vă mânecile şi lăsaţi-mă să vă ajut.
    P.S. Apropo, ar trebui să vă bucuraţi că aţi cumpărat această carte, deoarece fiecare bănuţ rezultat din vânzarea ei va fi investit în a-i instrui şi inspira pe tinerii defavorizaţi din toată lumea să-şi facă o carieră în domeniul culinar prin intermediul fundaţiei Fifteen. Vă mulţumesc din partea lor.
    Pentru mai multe informaţii despre munca noastră cu aceşti tineri, vizitaţi site-ul www.fifteenfoundation.org.uk