REUŞITA. O provocare permanentă

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: What Matters Most. The Power of Living Your Values

Traducător: Anacaona Mîndrilă

Copertă: Daniel Ţuţunel, Fotografia copertei: Némethi András Barna

Anul apariției: 2006

Număr pagini: 272

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 973-669-158-6

REUŞITA. O provocare permanentă

Autor: Hyrum W. Smith

Cărţi Cheie
În stoc
21,19 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Din ce în ce mai mulţi oameni sunt nemultumiţi de viaţa lor: unii au reuşite profesionale, dar viaţa de familie e dezastroasã, unii sunt tineri şi plini de energie, dar nu ştiu cum sã-şi folosescã potenţialul, alţii sunt copleşiti de mulţimea de sarcini zilnice. Cu toţii simţim cã o viaţã împlinitã ar trebui sã însemne mai mult, dar nu ştim încotro sã ne îndreptãm pentru a gãsi împãcarea şi liniştea sufleteascã. Fiecare om este unic, nu doar prin ADN-ul genetic, ci şi printr-un ADN al valorilor cãlãuzitoare proprii. Urmând procesul recomandat de autor, veţi identifica mai uşor rolurile pe care le aveţi în viaţã, valorile ce vã îndrumã şi misiunea personalã, precum şi ecuaţia care leagã aceste trei elemente. Urmãtorul pas este descoperirea propriei busole, cea care vã va indica drumul corect. Descoperind esenţa propriei fiinţe şi mecanismele
    interioare care vã guverneazã, alegând acţiunile ce vã reflectã valorile în viaţa de zi cu zi, veţi descãtuşa forţe de care nu sunteţi conştient şi veţi obţine acea energie motivatoare ce menţine în funcţiune motorul vieţii. Când omul a ajuns pe Lunã, şi-a dat seama cã acolo a fãcut doar un pas mic, dar cu o importanţã imensã pentru omenire.
    Autocunoaşterea va avea acelaşi impact asupra vieţii dumneavoastrã şi a celor din jur.    Hyrum W. Smith este vicepreşedinte al Franklin Covey Co.