Regulile domnului Jones pentru bărbatul modern

Colecție: In afara colecțiilor

Titlu original: Mr. Jones' Rules for the Modern Man

Traducător: Valentin Serac

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 408

Format: 13,5×21,5 cm

ISBN: 978-973-669-487-5

Regulile domnului Jones pentru bărbatul modern

Autor: Dylan Jones

În stoc
30,83 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Dylan Jones (n. 1960) este ziarist şi editorul revistei GQ pentru Marea Brita­nie. A absolvit Central Saint Martins College of Art and Design din Lon­dra, unde a stu­diat grafica. Şi-a început cariera de ziarist la revista i-D, după care s-a mutat, în 1987, la Arena, devenind editor.

  De asemenea, a mai colaborat, tot în calitate de editor, la The Face, The Observer şi The Sunday Times, trecând în 1999 la GQ. Lui i se dato­rează tenta politică a revistei, pe a cărei copertă a apărut şi liderul partidului conser­vator, David Cameron.

  Jones semnează şi o rubrică săptămânală în suplimentul revistei The Mail On Sunday.


   Un ghid indispensabil pentru bărbatul seco­lu­lui XXI!

  Dylan Jones, editorul revistei GQ pentru Marea Britanie, reuşeşte să prezinte într-o manieră atractivă şi amuzantă câteva dileme ce par să-l preocupe pe bărbatul modern al mileniului trei, de pildă: cum să obţii o mărire de salariu sau cum să-ţi linguşeşti şeful. După care intervin iritările cotidiene: cum să faci faţă decalajelor de fus orar atunci când călătoreşti în străinătate sau cum să împiedici pantalonii să cadă de pe umeraş. Şi se ajunge astfel la acele lucruri pe care un bărbat modern ar trebui să le ştie, dar nu are cine să i le spună: să porneşti o maşină căreia i s-a descărcat bateria, să-ţi cumperi len­jerie, să te laşi de fumat, să faci un nod Windsor la cravată, să te comporţi adecvat într-un club de striptease… şi lista pare nesfârşită.


  Regulile domnului Jones demonstrează bogata experienţă a autorului într-o mare varietate de subiecte, cartea fiind de un real ajutor pentru orice soţ, prieten sau fiu.